Nieuws

​Busreis DESZ 1 naar Sloten

Auteur: Gerjan Kronenberg.

Woensdag 9 oktober | Afgelopen zaterdag verloor DESZ 1 ongelukkig van VHK, waar een punt zeker verdiend was geweest gezien de inzet die op de mat werd gelegd. De ploeg zal zich weer moeten oprichten om a.s. zaterdag een goed resultaat te behalen.

Daar wacht Sleat 1 uit Sloten. Deze tegenstander trof DESZ al een keer in het seizoen 2010-2011 in dezelfde 4e klasse A. Zowel thuis als uit werd er een overwinning geboekt door DESZ. Sleat heeft eveneens 3 punten en behaalde vorige week de eerste overwinning bij HJSC, maar verloor daarvoor van Nagele en Delfstrahuizen. Beide ploegen zullen er alles aan willen doen om een stap te maken naar de middenmoot in deze klasse.

Gezien het belang van deze wedstrijd en om de selectie een extra steuntje in de rug te geven organiseert DESZ een busreis. Zo kunnen we samen onze Sluziger trots naar de o zo gewilde overwinning juichen. Inschrijven voor een zitplaats kan via het aanmeldingsformulier in de kantine. De bus vertrekt om 12:30 uur.

Een ieder wordt verzocht tijdig aanwezig te zijn. Kosten bedragen € 6,- p.p. (kinderen onder 12 half tarief). Dit dient bij het instappen voldaan te worden. Verder worden er verscheidene consumpties, tegen betaling, beschikbaar gesteld. We hopen op een volle bus! #samenDESZ

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 4A klasse
  • 23 teams