Nieuws

​Busreis DESZ 1 naar S.C. Elim

Auteur: Peter Krabbe.

Woensdag 6 december | Afgelopen zaterdag boekte DESZ 1 een uitermate belangrijke 0-3 overwinning tegen VV de Weide. Een welkome opsteker die zorgde voor aansluiting met de middenmoot van de competitie.

Om een extra stap te zetten naar de veilige zone staat er zaterdag opnieuw een 6 punten wedstrijd op het programma tegen S.C. Elim. Een bekende tegenstander in onze competitie waar de kwaliteitsverschillen altijd klein zijn geweest. Tevens is dit de laatste wedstrijd voor de winterstop, dus extra fijn om met een goed resultaat het jaar af te sluiten.

Gezien het belang van deze wedstrijd, organiseert DESZ een busreis. Zo kunnen we samen onze Sluziger trots naar de o zo gewilde overwinning juichen. Inschrijven voor een zitplaats kan via het aanmeldingsformulier in de kantine. De bus vertrekt om 12:45 uur.

Een ieder wordt verzocht tijdig aanwezig te zijn. Kosten bedragen €6,- p.p. (kinderen onder 12 half tarief) en dienen bij het instappen voldaan te worden. Verder zullen er verscheidene consumpties, tegen betaling, beschikbaar worden gesteld. We hopen op een volle bus! #samenDESZ

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams