Nieuws

​Busreis DESZ 1 naar FC Ommen

Auteur: Selectie DESZ 1.

Maandag 15 april | De laatste fase van de competitie staat inmiddels voor de deur. Met nog 5 wedstrijden te spelen staat DESZ op een veilige 8e plaats met een voorsprong van 4 punten op de nummer 9 VV de Weide en nummer 10 Elim. Beide ploegen komen nog naar Zwartsluis.

Een aantal zeer cruciale wedstrijden staan dus nog op het programma waarin DESZ 1 zich definitief veilig kan spelen. Te beginnen aanstaande zaterdag in Ommen. In Zwartsluis waren beide ploegen volledig aan elkaar gewaagd en eindigde de wedstrijd in 1-1.

Gezien het belang van de wedstrijd tegen Ommen, organiseert DESZ een busreis. Zo kunnen we samen onze Sluziger trots naar de o zo gewilde overwinning juichen. Inschrijven voor een zitplaats kan via het aanmeldingsformulier in de kantine. De bus vertrekt om 12:30 uur.

Graag op tijd aanwezig zijn. De entree van de bus wordt dit keer bekostigd door de selectie van DESZ 1. Verder zullen er verschillende consumpties, tegen betaling, beschikbaar worden gesteld. We hopen op een volle bus! #samenDESZ

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams