Nieuws

​Buitink Schilders en Jan Buitink Interieurstudio nieuwe sponsoren van S.V. DESZ.

Bekijk alle foto's!
Auteur: Sponsorcommissie. Foto's: 3

Woensdag 17 november | Met genoegen kunnen we melden dat onze vereniging een tweetal nieuwe sponsoren erbij heeft. De twee bedrijven, die in het dagelijks leven nauw samenwerken, willen we bij deze hartelijk bedanken en kort aan u voorstellen.

Buitink Schilders uit Genemuiden, opgericht in 1924, is uitgegroeid tot een modern en toonaangevend schildersbedrijf. De werkzaamheden variëren van buiten- en binnenschilderwerk, wandafwerking, beglazing en spuitwerk. Of u nou een particulier, bedrijf, V.V.E., scholengemeenschap, aannemer of woningbouwvereniging bent, Buitink Schilders kan wat voor u betekenen! Kijk eens rond op de website www.buitinkschilders.nl , waar overigens ook een link staat naar onze tweede nieuwe sponsor.

Jan Buitink Interieurstudio, de nieuwe generatie van Buitink Schilders, heeft in samenwerking met Home Made By een nieuwe conceptstore geopend. Alles voor een compleet nieuw interieur is te vinden onder één dak; persoonlijk interieuradvies, alle collecties van Home Made By en de uiteindelijke realisatie door hun vakspecialisten. Voor meer informatie en de verschillende producten, zie de website www.homemadeby.nl/interieurstudio-janbuitink-genemuiden , of kom natuurlijk langs in de winkel op Schering 51a in Genemuiden.

Beide sponsoren nogmaals bedankt en we zien jullie graag binnenkort op ons sportpark De Cingellanden.

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams