Nieuws

Bram Makkink weer terug bij DESZ

Auteur: Seniorenzaken.

Maandag 18 april | Bram Makkink (23) voetbalt volgend seizoen weer in het rood/wit van DESZ. Bram is een veelzijdige voetballer die op de volledige rechterkant uit de voeten kan en komt over van SC Genemuiden.

"Ik ben begonnen bij Genemuiden in mijn tweede jaar D1, toen was ik 12 jaar oud. Daarna heb ik alle eerste jeugdelftallen doorlopen. Sindsdien speel ik nu voor het 5e seizoen bij Genemuiden 2.


Ik heb uiteindelijk de keuze voor DESZ gemaakt, omdat ik het plezier in voetbal een beetje aan het verliezen was. Dit door gebrek aan speeltijd vanwege het wekelijks terugkeren van jongens uit de 1e selectie.
Het was geen gemakkelijke keuze, omdat ik veel te danken heb aan Genemuiden en ik daar vanaf het eerste moment goed ben opgevangen. Daarom wil ik dit huidige seizoen ook goed afsluiten.

Het was tijd voor een stap in een andere richting en DESZ biedt mij deze mogelijkheid. De goede gesprekken met DESZ en de nieuwe hoofdtrainer gaven veel vertrouwen en hebben ervoor gezorgd dat ik deze stap ga maken. Ik kijk er daarom ook erg naar uit om komend seizoen weer terug te keren bij DESZ".

De commissie seniorenzaken wenst Bram alvast veel succes .

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams