Nieuws

​BOWLINGAVOND A/B-junioren 18-02-2015

Bekijk alle foto's!
Auteur: Erik Visscher. Foto's: 8

Maandag 23 februari | Woensdagavond 18 februari was hij er dan, de bowlingavond voor de A en B jeugd. Om 18.45 uur stonden de eersten al klaar om te beginnen, waarna er om 19.00 uur zo'n 36 man en vrouw stond te gooien over de zes banen. Het eerste kwartier werd gebruikt om warm te draaien en wat balgevoel in de vingers te krijgen.

Met enige gezonde weerstand werden de bowlers hierna in een mix verdeeld over de zes bowlingbanen. Hierdoor ontstond weer een teamsport, want de winst ging naar het team de hoogste gemiddelde score. In het potje dat volgde werd fanatiek gestreden om de te behalen eer, zie de foto van winnaars bovenaan dit verslag! Het winnende team had een gemiddelde van 87,5 punten en won hierdoor nipt van de nummers twee met 85,5 punten.

Na deze hevige strijd volgde een ontspannen potje om de avond mee af te sluiten. Hierbij werden verschillende nieuwe technieken en tactieken uitgeprobeerd. Zo werd er met drie ballen tegelijk gegooid en werd de te werpen afstand tot de kegels af en toe flink verkleind. Een mooi moment om de avond af te sluiten. Nog even de teamfoto's schieten, waarna iedereen huiswaarts keerde.

Foto's: Johan Slurink

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams