Nieuws

Belangrijke informatie aftrapmoment nieuwe seizoen DESZ

Auteur: Pascal van Dijk.

Donderdag 13 september | Een nieuw seizoen gaat 22 september weer van start en een ieder kijkt uit naar een succesvol, maar bovenal sportief en plezierig seizoen. Om de teamsites te bewerkstelligen worden op zaterdag 29 september teamfoto’s gemaakt en zal iedere speler individueel kort gepresenteerd worden. Verder is er voor de jeugd de mogelijkheid voor een meet-en greet met de selectie van DESZ 1.

Via deze brief willen wij als organisatie aan jullie leiders/ trainers vragen om een aantal handelingen te verrichten, zodat deze gezamenlijke aftrap bij DESZéén groot succes wordt.

Om te beginnen worden begeleiding, spelers en sponsoren uiterlijk 12.15 verwacht bij het sportpark om zich daar om te kleden en klaar te maken voor de presentatie die van start zal gaan om 12.30. Bijna alle jeugdteams hebben die ochtend hun competitiewedstrijd al gespeeld. Het meest praktisch is om even de wedstrijdkleding van de ochtend aan te houden. Mochten jullie denken dat u meer tijd nodig heeft voor het omkleden, dan graag hier zelf rekening mee houden.

Voor de foto is het belangrijk dat alle spelers, rode kousen (met scheenbeschermers eronder), witte broek, voetbalschoenen dragen.

Zoals gezegd is er vanaf 11:45 mogelijkheid op veld 1 om als team/spelers kennis te maken met de spelers en staf van de selectie van DESZ1. Meer info zal nog via de website worden gepubliceerd.

Verder is het voor het opnoemen van de namen van de spelers belangrijk dat wij als organisatie weten wie er aanwezig zijn. Wij gaan er vanuit dat gezien de wedstrijddag ieder zoveel mogelijk compleet is. Uiterlijk woensdag 26 september willen wij graag weten wie er niet bij zijn. Donderdag 27 september ontvangen alle trainers de lijst van opkomst voor de presentatie.De volgorde van die lijst zal ook gebruikt worden tijdens de presentatie, dus houdt daar rekening mee bij het opstellen van je team. De niet aanwezigen graag mailen naar jeugdenseniorenzaken@desz.nl of deze inleveren bij Gerjan Kronenberg. Bij geen bericht gaan wij er vanuit dat het team compleet is.

Nog even alle handelingen kort op een rij:

- Aftrapmiddag: 29 september; 12.15 aanwezig in wedstrijdkleding. Eindtijd 13:45.
- Afwezigheid spelers graag mailen voor 26 september.
- Vanaf 11:45 mogelijkheid Meet - en Greet Selectie DESZ1.


Namens de organisatie willen wij jullie alvast hartelijk danken voor jullie medewerking!

Sportieve groet,
Organisatie DESZ aftrapdag.

#SAMENDESZ

Wees sociaal en deel

Advertentie

Active Creations
websitesponsor Active Creations
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams