Nieuws

Belangrijk nieuws Kerstmixtoernooi

Auteur: Marian Overmars.

Donderdag 19 december | Nog slechts een week voor we het jaarlijkse Kerstmixtoernooi aftrappen! Opgeven kan nog! Stuur een mail naar beleid@desz.nl en doe gezellig mee! De teller is inmiddels de 100 gepasseerd maar er kan nog meer bij. Daarnaast is de organisatie voor de ochtend en middag nog op zoek naar vrijwilligers/ ouders die het leuk vinden om een team te coachen/ begeleiden. Aanmelden kan eveneens via beleid@desz.nl. Voor wie zich al heeft opgegeven volgt hieronder wat praktische informatie.

 1. De sporthal is vanaf 8:30 uur geopend (Prinsenstraat 24, 8061 ZC, Hasselt). Vanaf dat moment kun je je omkleden in de kleedkamers. Er zijn meerdere kleedkamers beschikbaar. Zorg dat je alles netjes achterlaat.
 2. Zorg dat je op tijd bent. Om 9:00 uur maken we in de zaal het ochtendprogramma met de indeling én begeleiding van de teams bekend. Direct daarna starten we met de eerste wedstrijden, dus zorg dat je je voetbalkleding en zaalschoenen alvast aan hebt. Let op: geen zwarte zolen!
 3. Om 12:55 uur maken we de indeling bekend voor de middageditie, dus graag om 13:00 uur paraat om te voetballen.
 4. De prijsuitreiking voor de ochtend staat om 12:00 uur gepland. Voor de middag is dit om 17:00 uur.
 5. De avondeditie start om 18:30 uur. Eindtijd is afhankelijk van het aantal deelnemers, maar het streven is rond 21:30 de laatste wedstrijden te spelen.

  Namens de organisatie alvast een heel plezierig toernooi!

Wees sociaal en deel

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
 • Sinds 1946
 • 500 leden
 • 2J klasse
 • 27 teams