Nieuws

Barend Vinke nieuwe voorzitter DESZ

Auteur: Robert-Jan de Vries.

Donderdag 8 augustus | ​Sportvereniging DESZ heeft in de persoon van Barend Vinke een nieuwe voorzitter gevonden, dat meldt bestuurslid Robert-Jan de Vries. 'De komende periode komt DESZ bestuurlijk in een nieuwe fase. Enerzijds nemen Adriaan ter Horst en De Vries na 8 jaar afscheid in november. Daarnaast is er het afgelopen jaar hard gewerkt aan een nieuw beleidsplan voor de komende jaren. Dit plan biedt onze vereniging een echte uitdaging om de positieve ontwikkelingen van de afgelopen jaren, op alle fronten, door te kunnen zetten!'; aldus De Vries,

Zoals bekend is de huidige voorzitter, Jitse Antuma, gestopt ivm verhuizing. Het is voor ons als bestuur een groot genoegen mee te kunnen delen dat Barend Vinke bereid is gevonden om op de komende ledenvergadering in november voorgedragen te worden als nieuwe voorzitter van DESZ.

Barend is binnen DESZ bekend als sponsor, lid vd club van 100, supporter, hoofdaannemer van bouwactiviteiten. Daarnaast is hij in ons dorp betrokken onder andere bij het 4/5 mei comité, ondernemerskring, stichting Joods Leven, de Schans en nog veel meer activiteiten.

Barend wil zich, in eerste aanleg, de komende 2 jaren in gaan zetten. Uiteraard onder het voorbehoud van goede gezondheid.De komende periode zal Barend aansluiten tijdens de bestuursvergaderingen en ingewerkt worden in de lopende zaken. Als bestuur zijn we blij dat we na een lange zoektocht de positie van de voorzitter, vanaf november, weer bemenst hebben!

Wees sociaal en deel

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams