Nieuws

​Arjan van der Steege DESZ dartkampioen 2016!

Bekijk alle foto's!
Auteur: Herman Smeijers. Foto's: 96

Vrijdag 26 februari | Met dank aan Rook darts, stond vrijdagavond alles weer klaar voor het DESZ darttoernooi 2016. Met 46 deelnemers was de opkomst boven verwachting!

Na de poulewedstrijden, tussenronde en kwartfinale was het tijd voor de halve finales. Lokale helden als ondermeer Georgi Varsimashalli, Henk van der Vegt, Arjan de Graaf (3x16), Corne Boender en Willem-Freek Kuipers waren reeds gesneuveld..

In de halve finale was Arjan van der Steege te sterk voor Tonnie Plat (Steenwijkerwold) en Martijn Lageweg (ook Steenwijkerwold) te sterk voor John Visscher (Staphorst).

In een zinderende finale versloeg de grootse Arjan van der Steege (de outsider met toekomstperspectief) Martijn Lageweg. De derde plaats was besteedt aan de sympathieke John Visscher.

De prijzen van het dart toernooi waren ook dit jaar weer mede beschikbaar gesteld door Rijwielhandel Maandag (waarvoor onze hartelijke dank!)

De finale van de verliezersronde was voor de inmiddels op stoom geraakte Dennis de Graaf. Hij versloeg Joey Meulenbelt op overtuigende wiize. Het laatste prijsje was voor Danny (Jan) Moorman, die de betere was van Wouter te Klooster.

Alle deelnemers, supporters en vrijwilligers, bedankt voor weer een gezellig avondje DESZ en wellicht tot volgend jaar!

Namens de activiteitencommissie,
Herman Smeijers.

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams