Alcides MO15-2 en DESZ MO15-1 delen de punten.

Auteur: Manon Schipper.

Maandag 10 oktober | Zaterdag 8 oktober staat de 2e competitiewedstrijd van MO15-1 op het programma tegen Alcides MO15-2. Om 10:30 werd er afgereisd naar Meppel en om 11:15 werd gestart met de warming up met precies 11 speelsters. Tijdens deze warming up raakt Geanne geblesseerd aan haar vinger waardoor ze niet kon keepen en dus als veldspeelster moest worden ingezet en Richjiëny ging keepen. Gelukkig moest JO15-3 ook tegen Alcides voetballen en kwamen Laura en Rosa ons na hun wedstrijd versterken.

Omdat de scheidsrechter twee wedstrijden achter elkaar moest fluiten werd er wat later begonnen met de wedstrijd. In de eerste helft werd er goed gevoetbald en waren er veel kansen voor beide ploegen. DESZ was de eerste helft de betere ploeg maar weet niet te scoren.

In de tweede helft wordt Alcides steeds beter en komen ze steeds vaker voor de goal van ons. Aan het eind van de wedstrijd krijgt Alcides een vrije trap. Die werd in één keer hoog in het doel geschopt en het was onmogelijk voor Richjiëny om hem tegen te houden.
DESZ gaat volop aanvallen en krijgt ook een vrije trap net buiten het 16 meter gebied. Rosa pakt de bal en doet hetzelfde wat de aanvoerster van Alcides deed, namelijk in één keer hard op het doel schieten en maakt de verdiende 1-1.

Laura en Rosa bedankt voor het meespelen!