​Alcides D2 wederom te sterk voor DESZ D2

Auteur: Milo Smit.

Woensdag 8 april | Na lekker uitslapen kwamen we naar de wedstrijd en kregen versterking van Maarten, Dave en Remco uit de D1. Na het omkleden en bespreken kwamen we het veld op, deden de warming up en we konden beginnen.

Er werd wat rond getikt en toen kwam Alcides D2 in de aanval, er werd geschoten en 1-0. DESZ trapte af er werd nog lang doorgetikt. Toen kwam DESZ in de aanval en de bal kwam bij Dave die schopte de bal 10 meter de lucht in en ging zo over de keeper heen 1-1. Er werd nog even gevoetbald en toen klonk de fluit rust….we besproken de wedstrijd en hadden het erover wat er beter kon maar eigenlijk ging het best wel goed.

We kwamen het veld weer op en kwamen direct in de aanval maar de bal werd onderschept en terug gepast even later kwam Alcides D2 in de aanval en er werd gescoord 1-2 . DESZ trapte af en er werd niet veel spannends gedaan totdat Alcides D2 met een snelle aanval kwam en de bal er keihard ingetrapt werd 1-3.

Even later kwam DESZ nog in de aanval en de bal kwam bij Maarten die schoot van afstand op de lat. Een paar minuten later klonk weer de fluit, 1-3 nederlaag. Jammer maar de volgende keer winnen we gewoon.