Nieuws

​Aftrap DESZ seizoen 2015-2016 komt te vervallen

Auteur: Organisatie.

Dinsdag 8 september | De aftrapavond van DESZ voor het nieuwe seizoen is afgelopen vrijdag niet doorgegaan. Dit vanwege de hevige regenval op het tijdstip van de presentaties van de teams. De organisatie heeft dit besluit genomen omdat de weersituatie niet uitnodigt voor een feestelijk karakter. Ook het nat worden van de kleding (welke de volgende dag weer gebruikt dient te worden voor de wedstrijd) en het maken van foto's waren verre van ideaal.

De organisatie heeft verder besloten om geen nieuwe datum voor dit evenement te plannen. Het logistiek niet bij elkaar kunnen brengen van "volledige" teams op korte termijn is daarbij het belangrijkste argument. Onderliggende argumenten zijn verder de eerder invallende duisternis, reeds in gebruik name van de accommodatie (7x7 voetbal ) en de afwezigheid van de leden van de organisatie.

Voor de teamfoto's kan de aankomende weken een afspraak worden gemaakt met Henk Kuik (06-29 29 60 27) of Jan-Willem Oldenbeuving (06 -50 27 07 11) of zorg zelf voor een geschikte fotograaf/teamfoto. Het verzoek namens de organisatie is om dit zoveel mogelijk tijdens de thuiswedstrijden deze maand te regelen. Teamfoto's graag sturen naar webmaster@desz.nl.

Als organisatie betreuren wij dat dit evenement met een traditioneel karakter niet heeft kunnen plaatsvinden, maar wij gaan ervoor om deze aftrap volgend seizoen weer feestelijk neer te zetten.

#samenDESZ


Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams