Nieuws

Aanvulling coronamaatregelen sportactiviteiten DESZ

Auteur: Het Bestuur.

Donderdag 22 oktober | Afgelopen week hebben we de maatregelen gepubliceerd die gelden op ons sportpark. De overheid, de gemeente Zwartewaterland en de KNVB geeft ons toestemming om ook voor de seniorenteams onder strikte voorwaarden trainingsactiviteiten te organiseren. De maatregelen worden nu als volgt:

1) Alle jeugd (t/m JO19) mag zonder extra maatregelen blijven trainen en op de reguliere trainingstijden onderlinge wedstrijden spelen. Op zaterdag mogen jeugdteams onderlinge oefenwedstrijden spelen. Dit in overleg met Gerjan Spit. Uiteraard is hierbij geen publiek toegestaan.

2) Alle seniorenteams mogen in groepjes van 4 gaan trainen waarbij de onderlinge afstand 1,5 meter behouden moet blijven. Dus geen partijspel, duels en rondo's etc. Er mogen meerdere groepjes tegelijk trainen maar ook daar geldt de 1,5 meter afstand. In verband met beperkte ruimte op de velden gaan we eerst bekijken hoe we dit vorm gaan geven met DESZ 1 en 2. We evalueren daarna en bekijken of en hoe we dit kunnen uitrollen voor de andere seniorenteams.

3) De kleedkamers blijven gesloten, er is geen gelegenheid voor omkleden, douchen etc.

4) De Sportkantine blijft dicht

Een oproep aan allen; houd je aan de geldende maatregelen en het meest belangrijk blijf gezond!

Wees sociaal en deel

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams