Nieuws

75 jaar jubileumeditie DESZ voetbaldagen succesvol verlopen.

Bekijk alle foto's!
Auteur: Gerjan Kronenberg. Foto's: 45

Vrijdag 6 mei | De 75 jaar jubileumeditie van de DESZ voetbaldagen heeft onder perfecte weersomstandigheden plaats kunnen vinden. 85 deelnemers in de leeftijd van 5 tot en met 12 jaar kregen afgelopen maandag, dinsdag en woensdag trainingen en werden er in de middag onderlinge wedstrijdjes gespeeld. Tussentijds was er in de pauzes limonade en tussen de middag werd er heerlijk geluncht.

Bij aanvang konden alle deelnemers een mooi zwart-wit voetbaltenue aantrekken en daarna werd gestart met de circuittrainingen onder leiding van een zeer enthousiaste groep jonge trainers. Aan het slot van de woensdagmiddag werden er penalty's genomen op keeper Martijn Visser. Voor de winnaars was er een mooi prijsje. Ook was er een prijs voor de beste deelnemers van de onderlinge voetbalcompetitie.

Deze uitslagen waren als volgt:

Onderlinge competitie: Onderbouw: 1e.Wouter van Dalfsen; 2e Evert van Dijk; 3e Kyran Makkinga.

Bovenbouw: 1e Isabel Dekker; 2e Romein de Vries; 3e Fedde ten Berge

Penalty bokaal: Onderbouw: Valenthijn van den Berg en de bovenbouw: Boris de Jonge.

Na afloop was er voor iedere deelnemer een mooi deelnamecertificaat, een DESZ-jubileumtas met inhoud en een heerlijk ijsje. De dagen werden mogelijk gemaakt dankzij de vele vrijwilligers en maar ook door medewerking van de lokale ondernemers o.a. Koos Slurink Watersport, Boudesteyn/Regiobank, Snoepers, Coop Luuk Kleine en Drukkerij Kuiper.

De organisatie, waar Lucienne Post dit jaar de algehele leiding op zich nam, is zeer content over het verloop van deze voetbaldagen en kijkt alweer uit naar de volgende editie!

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams