28 september 2016: ruime zege DESZ JO13-1D

Auteur: Leon van der Linden.

Zondag 27 november | ​Omdat zaterdagochtend de wedstrijd niet door kon gaan speelden wij woensdagavond op het hoofdveld tegen de hekkensluiter in onze competitie, Ruinen JO13-1d. Direct vanaf de aftrap ging DESZ fanatiek van start en binnen enkele minuten scoorde Ali 1-0.

DESZ had er veel zin aan, Chris plaatst de bal van afstand netjes in de hoek 2-0. Het spel speelde zich alleen af op de helft van Ruinen. Ook Sven liet zien dat hij een hard schot in huis heeft 3-0. DESZ kreeg diverse kansen. Tim maakte in korte tijd drie doelpunten. 6-0 Dit was ook de rust stand. Na de rust scoorde Ali alweer binnen enkele minuten 7-0. DESZ speelde prachtig samen zo kwam Robin vrij voor het doel 8-0. Ook Jona wist het doel te vinden 9-0.

Jona werd onderuit gehaald in het strafschopgebied een penalty . Bram bleef koel vanaf 11 meter 10-0. Hierna werd een doelpunt van Leon afgekeurd wegens buitenspel, volgens de supporters en een aantal spelers was dit onterecht. Toch werd het 11-0 door een kopbal van Jona. Net voor het eindsignaal maakte Sven er 12-0 van. Het was een lekker avond voetballen voor de spelers helaas was er voor de keeper weinig tot niets te doen.