Nieuws

19 november DESZ Après Ski!

Auteur: De Supportersclub.

Zondag 13 november | Volgende week zaterdag 19 november staat het dan toch te gebeuren, en kan iedereen eindelijk weer meehossen und party machen! Na het afgelaste Novemberfest kruipen we qua temperaturen en weersomstandigheden langzaam weer richting het vriespunt, en dus kan dat maar één ding betekenen: Tijd voor de aprés-ski!

Na afloop van de laatste thuiswedstrijden zal de Tiroler muziek worden aangeslingerd en hopen we er met zijn allen een gezellig feest van te maken. Een feest waarin we weer even dat samen-DESZ gevoel gaan ervaren, en waarin we een aantal mensen nog even extra in het winterse zonnetje gaan zetten. Een moment waar zoveel mogelijk mensen bij moeten zijn!

Daarom hopen we ook jou te zien op zaterdag 19 november, om er samen ein super tolles party van te machen.
De supportersclub roept opnieuw iedereen op om deze aprés-ski tot een groot succes te maken. En met alle supporters die we binnen onze mooie vereniging hebben moet dit zeker lukken!

Lid worden van de supportersclub? Het lidmaatschap van de supportersclub bedraagt slechts €15,- per jaar. Wilt u de supportersclub steunen en een bijdrage leveren aan activiteiten? Vul dan dit formulier in.

Tot volgende week!

De Supportersclub

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams