Nieuws

10e edite DESZ voetbaldagen een groot succes!

Bekijk alle foto's!
Auteur: Gerjan Kronenberg. Foto's: 110

Vrijdag 5 mei | De 10e editie van de DESZ voetbaldagen vond plaats onder perfecte weersomstandigheden. Maar liefst 96 deelnemers in de leeftijd van 5 tot en met 12 jaar kregen afgelopen maandag, dinsdag en woensdag in de ochtend trainingen. In de middag werden onderlinge wedstrijdjes gespeeld. In de pauzes was er limonade en tussen de middag werd er heerlijk geluncht.

Voor aanvang konden alle deelnemers een mooi aqua/blauw tenue aantrekken en daarna werd gestart met de circuittrainingen onder leiding van een zeer enthousiaste groep jonge trainers. De Voetbaldagen werd traditioneel afgesloten met penalty's. Dit keer op keeper Maikel Westhuis. Voor de winnaars was er een mooi prijsje. Ook was er een prijs voor de beste deelnemers van de onderlinge voetbalcompetitie.

De uitslagen zijn als volgt:

Onderlinge competitie:
Onderbouw: 1e David Voogd; 2e Luuk Moorman; 3e Jip ten Klooster
Bovenbouw: 1e Haben Amahadary; 2e Iven Damman; 3e Jens Luitjens

Penalty bokaal:
Onderbouw: Thijs Dekker
Bovenbouw: Pien de Jong

Na afloop was er voor iedere deelnemer een mooi deelnamecertificaat, een Regiobank-bidon en een heerlijk ijsje. De DESZ Voetbaldagen werd mogelijk gemaakt dankzij de vele vrijwilligers maar ook door medewerking van de lokale ondernemers. Dit gaat o.a. om Koos Slurink Watersport, Boudesteyn/Regiobank, Coop Luuk Kleine en Drukkerij Kuiper.

De organisatie ziet terug op een super geslaagd event en kijkt alweer uit naar de volgende editie!

Wij bedanken Jan Willem Oldenbeuving voor het mooie beeldmateriaal en ook Henk Kuik bedanken wij voor zijn deel van de foto's. Alle foto's van onze huisfotografen zijn bij dit artikel gevoegd.

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams