Verslag DESZ Vrouwen 7 tegen 7

Auteur: Jari Kiekebos.

Zaterdag 25 september | Na een jaar zonder wedstrijden mochten we vrijdagavond dan eindelijk weer. We waren te gast bij MSC en de eerste wedstrijd was tegen Oranje Zwart.

Helaas was onze timing vandaag niet optimaal…en was iemand de sleutel vergeten, dus liepen we 2 minuten voor aanvang van de wedstrijd het veld op.

We moesten even opwarmen, maar na een minuut of 5 gingen we los en wisten we deze wedstrijd te winnen met 4-0.

De tweede pot leek lastiger. Alcides begon sterk met een paar behoorlijke schoten op doel. Gelukkig wist onze keeper ze tegen te houden. Wij kregen steeds meer balbezit en door veel rond te tikken kwamen de kansen en de goals. Alcides kwam er niet meer aan te pas en ook deze wedstrijd wonnen we met dikke cijfers. 6-0

Het was weer een ouderwets gezellig voetbalavondje!