Nieuws

SV ARC wint NK Quarantaine Quiz voor voetbalclubs!

Auteur: Jarno van Eijken.

Maandag 27 april | Op vrijdag 24 april organiseerde SV DESZ het NK Quarantaine Quiz voor voetbalclubs. Ruim 100 voetbalclubs uit heel Nederland vaardigden ‘online’ één vertegenwoordiger af om te strijden voor de nationale titel. SV ARC uit Alphen aan de Rijn kwam uiteindelijk als winnaar uit de bus.

Uit heel Nederland stroomden al snel vele aanmeldingen binnen. Wat uiteindelijk een geweldig deelnemersveld heeft opgeleverd met o.a. vele deelnemers uit de regio, maar ook uit Limburg en Noord-Brabant. Iedere belangstellende kon afgelopen vrijdag de voetbalquiz live volgen via een livestream op YouTube. Presentator Jannes Mulder begeleidde iedereen moeiteloos door de voetbalquiz met ontzettend veel enthousiasme!

Al snel bleken SV Dedemsvaart en Voorschoten'97 een gooi te willen doen naar de landelijke titel. Na ongeveer de derde ronde leek SV Dedemsvaart met de titel aan de haal te gaan, echter werden de Overijsselaren in de laatste vraag nog voorbij gevlogen door SV ARC. Zij wonnen uiteindelijk op basis van snelheid. Zowel SV ARC, Voorschoten'97 en SV Dedemsvaart wisten 310 punten te behalen, maar SV ARC wist over het algemeen het meest snel de vragen te beantwoorden.

Prachtig dat we met deze voetbalquiz de landelijke kenners konden bereiken. Zo deden o.a. meerdere Nederlands kampioenen voetbalquiz mee. Echter gingen vele deelnemers de mist in met de vraag over welke Duitse club kampioen werd, maar een jaar later degradeerde. 11 clubs wisten hier maar het juiste antwoord op te geven 1. FC N├╝rnberg.

Bij deze wil SV DESZ iedereen bedanken die heeft deelgenomen en/of de livestream gevolgd heeft. In het bijzonder willen we de mensen bedanken die gedoneerd hebben voor het Rode Kruis. Er kan nog altijd gedoneerd worden via https://tikkie.me/pay/RodeKruis/uY5oFG1rz2dDb9WwFZ....

Ook willen wij graag van deze gelegenheid gebruik maken om onze dank uit te spreken naar iedereen die heeft bijgedragen aan de NK Quarantaine Quiz. Van de technici tot aan de mensen die vele clubs hebben uitgenodigd en meegedacht hebben aan het concept. We vergeten vast mensen, maar besef; namens SV DESZ zijn we je dankbaar!

Blijf gezond!

Gerjan Kronenberg
Karl Vos
Kim Koning
Gerjan Spit
Max van Dijk
Dennis Verhoeckx
Henk ten Klooster


Wees sociaal en deel

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams