Nieuws

​Een stralende 11e editie van de DESZ voetbaldagen

Bekijk alle foto's!
Auteur: Gerjan Kronenberg. Foto's: 163

Vrijdag 3 mei | De 11e editie van de DESZ voetbaldagen vond plaats onder perfecte weersomstandigheden. Maar liefst 99 deelnemers in de leeftijd van 5 tot en met 12 jaar kregen afgelopen maandag, dinsdag en woensdag trainingen. In de middag werden er onderlinge wedstrijdjes gespeeld. Tussentijds was er in de pauzes limonade en tussen de middag werd er heerlijk geluncht.

Bij aanvang konden alle deelnemers een mooi rood-blauw tenue aantrekken en daarna werd gestart met de trainingen onder leiding van een zeer enthousiaste groep jonge trainers. Aan het slot van de woensdagmiddag werden er penalty's genomen op keeper Ferre Lonsain. Voor de winnaars was er een mooi prijsje. Ook was er een prijs voor de beste deelnemers van de onderlinge voetbalcompetitie.

De uitslagen waren als volgt:

Onderlinge competitie:
Onderbouw:
1. David Voogd
2.
Wouter van Dalfsen
3. Seth van Dijk

Bovenbouw:
1.
Jens Luitjes;
2. Sjors van der Stouwe
3. Thiemo Torensma

Penalty bokaal:
Onderbouw: Jeff Lonsain
Bovenbouw: Hugo Kikkert

Na afloop kreeg iedere deelnemer een mooi deelnamecertificaat en een heerlijk ijsje. De dagen werden mogelijk gemaakt dankzij de vele vrijwilligers maar ook door medewerking van lokale ondernemers. Ook waren onze huisfotografen Jan-Willem en Henk van de partij voor het verzorgen van mooi beeldmateriaal. Wij bedanken iedereen die een rol heeft gespeeld om deze dagen tot een succes te maken! #samenDESZ

De organisatie ziet terug op een super geslaagd event en kijkt alweer uit naar de volgende editie!

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams