DESZ JO13-1 bekert er lekker op los

Auteur: Aedan Hoogenkamp.

Maandag 13 september | Na de 7-1 overwinning op Genemuiden 13-2 stond vandaag voor DESZ JO13-1 de tweede bekerwedstrijd tegen SC Rouveen JO13-2 op het programma. De week ervoor had Rouveen al met 17-0 van Olympia '28 verloren en wilde een herhaling voorkomen.

De wedstrijd ging een beetje stroef van start met kansen over en weer. Na een klein kwartier opende Brian Post de score. Daarna waren we los en scoorden we tot de rust iedere 5 minuten met twee goals van Boris en een van Milan.

In de rust nam René het woord en vertelde ons dat we het spel breed moesten houden en dat de kansen dan wel zouden komen.

In de tweede helft was het voor ons in de verdediging een makkie en konden we ook inschuiven naar het middenveld. Na een vijfklapper van Milan, een schot in de korte hoek van Rens en nog twee goals van Milan, ging Rouveen ook deze wedstrijd met een grote nederlaag terug naar de kleedkamer.

Volgende week staat de bekerwedstrijd tegen onze rivalen uit Hasselt op het programma. Aftrap 8:45!!