Nieuws

Vacature voor keeperstrainer 2019/2020

Auteur: Het Bestuur.

Woensdag 12 juni | Voor het seizoen 2019/2020 is DESZ op zoek naar een keeperstrainer.

De functie

Wij zoeken een enthousiaste, betrokken en deskundige keeperstrainer die zich ervoor inzet om uit de keepers van het 1e, 2e en de JO19 en JO17 maximale ontwikkeling te halen. Zowel op individueel niveau als in samenwerking met de teams. De trainingsavonden zijn dinsdag en donderdags.

Je stimuleert de ontwikkeling van de individuele keepers. Je werkt op een positieve manier om keepers zowel tactisch, mentaal, fysiek als technisch sterker te maken. Verder maak je onderdeel uit van de technische staf en ben je verantwoordelijk voor de prestaties van de keepers. Het uitdragen van de kernwaarden (o.a. #SAMENDESZ) behoort tot de functie.

Ons aanbod

Wij bieden een gevarieerde en uitdagende functie, waarbij je aan de slag gaat met een aantal zeer sterke seniorenkeepers en een aantal talentvolle jeugdkeepers. Verder kom je binnen in een warme vereniging.

Spreekt bovenstaande je aan? Mail dan jouw motivatie voor 14 juni naar voetbalvereniging S.V. DESZ. Het emailadres is bestuur@desz.nl. Wil je meer informatie? Bel dan met Harold Joosten op 06-18513740

Wees sociaal en deel

Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams