Nieuws

Ik-hou-van-holland- avond bij DESZ

Auteur: Tom Kisjes.

Dinsdag 15 oktober | Hé jij daar! Heb jij vorig jaar ook zo genoten van de Ik-hou-van-Holland-avond bij DESZ? Lees dan gauw verder! Op zaterdag 14 december organiseren wij, het eerste elftal, namelijk de vierde editie. Gezelligheid en plezier gegarandeerd!

Net als vorig jaar wordt op deze avond, zoals de titel al verklapt, het alom bekende 'Ik-hou-van-Holland-spel' gespeeld. Dit onder de bezielende leiding van nieuweling Jarno Kikkert. Met dit spel wordt jouw kennis, en die van je teamgenoten, op de proef gesteld. Meerdere onderwerpen zullen de revue passeren, variërend van 'taal' en 'geschiedenis' tot 'eten en drinken'. Wie heeft de meeste kennis in huis?

De hapjes en drankjes worden volledig door ons verzorgd. Tevens organiseren wij een loterij. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een fantastische avond!

Heb jij al net zoveel zin in de feestavond als wij en ben je 18 jaar of ouder? Mooizo! Het festijn vindt plaats in de kantine; inloop is vanaf 19.30 uur. Rond 23.30/00:00 uur is de avond ten einde. Zoals gezegd; hapjes en drankjes worden door ons verzorgd. Aangezien wij de nodige kosten maken, vragen wij om een bijdrage van € 20,00 per persoon!

Geïnteresseerd?
Je kunt jezelf opgeven bij Dennie Mooiweer, Tom Kisjes, Dimitri Kamerling of Mark Driessen. Opgeven per mail is ook mogelijk: Stuur een berichtje naar Dennie Mooiweer via 06-20360834 of stuur een mailtje naar Denniemooiweer@gmail.com . Je kunt jezelf opgeven als individu*, maar ook per team (max.4 personen). Opgeven kan t/m 7 december! Vergeet niet je teamnaam te vermelden, de meest originele teamnaam levert namelijk een prijs op! ;)

Hopelijk tot de 14e van december!

DESZ 1

*Opgegeven als individu? Dan word je, tezamen met andere individueel opgegeven personen, van tevoren ingedeeld in een team van max. 4 personen!

Wees sociaal en deel

Meer nieuws van DESZ 1 >

Advertentie

Active Creations
websitesponsor Active Creations
Twitter
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 2J klasse
  • 27 teams