Nieuws

Week van de Scheidsrechter 2015

Auteur: Jaap Muis.

Donderdag 8 oktober | Van zaterdag 3 tot en met zondag 11 oktober 2015 is het weer de Week van de Scheidsrechter. Het uitspreken van waardering naar de scheidsrechters staat deze week centraal. Want de bijna 30.000 scheidsrechters maken het mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten!

Uiteraard bedanken wekelijks de voetballers en leiders van SV DESZ de scheidsrechter na afloop van de wedstrijd. Maar wellicht is het goed om daar de komend weekend nog eens uitgebreider bij stil te staan. Want zo vanzelfsprekend als dat bedanken lijkt, zo vanzelfsprekend is het niet dat er iedere week weer iemand opdraaft die jouw wedstrijd in goede banen leidt!

Ook bij SV DESZ is iedere week een selecte groep (jeugd)scheidsrechters actief om de wedstrijden te leiden. Uiteraard omdat ze dat zelf leuk vinden, maar ook omdat onze leden dan hun wedstrijden kunnen spelen. Immers, zonder scheidsrechter is er geen wedstrijd!

Dus bedank de scheidsrechter komende weekenden maar eens extra. Maak een erehaag voor de scheids bij aanvang van de wedstrijd, geef hem/haar een stevige hand na afloop, maak een compliment of ga eens een keer niet in discussie als je het niet eens bent met een scheidsrechterlijke beslissing of geef een eigen invulling om hem te bedanken. De scheidsrechter staat er ook voor zijn plezier.

Scheidsrechter coördinator SV DESZ Jaap Muis

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams