Nieuws

Voorbeschouwing DESZ MD1

Bekijk alle foto's!
Auteur: DESZ MD1. Foto's: 2

Donderdag 19 november | De meiden van DESZ moeten het aanstaande zaterdag 9.00 uur in de beker opnemen tegen SJO HH'97 uit Hollandscheveld. Een onbekende tegenstander voor MD1. De statistieken laten zien dat Hollandscheveld een vrij gemakkelijke poulefase heeft gehad en 2x overtuigend hebben gewonnen.

DESZ verloor in de poulefase de 1ste thuiswedstrijd onverdiend van Alcides MD1. In de uitwedstrijd moesten alle zeilen bijgesteld worden om nog een ronde verder te bekeren. Gelukkig door wat tactische omzettingen werd in Meppel de 2de wedstrijd overtuigend gewonnen door een goed samenspel en bekeren de meiden onder leiding van Arjan Krabbe en Miranda van Es een rondje verder.

Spannend wordt het aanstaande zaterdag zeker! Het is erop of eronder, het resultaat van deze enkele confrontatie is bepalend. Weet DESZ MD1 het thuisvoordeel om te zetten in een goed resultaat en zich bij de laatste 15 te voegen?? Zaterdag weten we meer!!

De meiden van MD1 (Luciana, Rosa, Babette, Geanne, Annelien, Britt S, Britt B, Lisanne, Marit, Daniek, Kim, Naomi, Nynke, Zjieny en Fransesca) kunnen al uw steun en aanmoediging natuurlijk wel gebruiken!!

Komt allen daarom zaterdag 21 november aanvang 9.00 uur @sportpark Cingellanden.

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams