Nieuws

​Top KNVB scheidsrechter, Eric Braamhaar, beloont Sportvereniging DESZ met KNVB-ARAG-FairPlay certif

Auteur: Het bestuur.

Dinsdag 3 mei | Op maandag 25 april ontving S.V. DESZ het KNVB-ARAG FairPlay certificering uit handen van KNVB scheidsrechter Eric Braamhaar. Deze FairPlay certificering staat symbool voor een professioneel arbitragebeleid binnen de vereniging, bestaande uit kwaliteit en zichtbaarheid van scheidsrechters en spelregelkennis van spelers.

Voorzitter Pastink sprak een bijzonder woord van dank uit voor alle inzet van de bestaande scheidsrechterscommissie. Ook wees hij op het essentiële belang van borging binnen DESZ. "Waardevol dat DESZ dit certificaat heeft behaald, maar laten we ook de vinger aan de pols houden als het gaat om continuïteit m.b.t. arbitragebeleid"; aldus Pastink.

Naast het ontvangen van het certificaat werd een bord "Fair Play Zone" uitgereikt aan Lars Visser, één van de jonge scheidsrechters bij DESZ. Alle huidige scheidsrechters van DESZ kregen vervolgens een tas met onder anderen een scheidsrechter shirt.

Na de officiële "plichtplegingen" verzorgde topscheidsrechter Eric Braamhaar een presentatie. Op ludieke wijze vertelde hij over zijn scheidsrechtersloopbaan én over de invloed van de (sociale) media op zijn functioneren als scheidrechter.

Foto: Henk Kuik

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams