Nieuws

Spannend was het…

Auteur: Jack & Sandra.

Woensdag 4 mei | We beginnen deze keer op vrijdagavond. Een grote verrassing voor de “zieke” leider van het jeugdelftal, Jack heeft door een hernia helaas zijn werkzaamheden als leider moeten neerleggen. Rond 19 uur was het huis van Jack gevuld met bijna het gehele elftal en een paar meegereisde moeders. Jack werd even in het zonnetje gezet. Super, zeer dankbaar hiervoor.

Dan is het zomaar weer zaterdag: om 10 uur was de aftrap, het zonnetje schijnt en de moeders waren weer aanwezig om het elftal aan te moedigen. Na een aantal minuten kwam er een voorzet van Evan naar Damian, die hem weer afgaf aan Kobe die kon scoren. 1-0!

De bal gaat van de ene kant naar de andere kant met toch wel wat kansen voor DESZ maar helaas mis. Ook aan de kant van Staphorst gebeurd dit enkele malen, net mis, gelukkig voor ons. Het is een mooie wedstrijd om te zien, vol spanning want beide partijen vechten als leeuwen(en bij ons ook als Leeuwinnen). Mooi samenspel van Kobe, Carolien, Kobe naar Noah die kan scoren!!! 2-0.

Schot op doel van Staphorst, daar was een mooie redding van Keeper Justin. Corner voor Staphorst, gelukkig weer mis. De verdediging van DESZ heeft het erg zwaar. Net op tijd komt de rust…

En we beginnen weer met een prachtige aanval van Carolien, ze schiet recht in de armen van de keeper, dit gebeurd Elion ook. Staphorst laat zich nog niet uit het veld slaan en vecht terug wat resulteert in 2-1.

Corner voor DESZ: recht in de armen van de keeper maar deze laat de bal weer los. Noah bedenkt zich niet en maakt gretig gebruik van het foutje van de keeper, 3-1!

Het is een spannende wedstrijd ook zo voor de juichende toeschouwers. Door mooi samenspel kan Noah scoren door een voorzet van Kobe, 4-1.

Aanval van Staphorst, Evan op het verkeerde been en gaat onderuit. Staphorst scoort, 4-2. Niet veel later is het 4-3. Carolien staat wissel en beloofd Rene een keer te gaan scoren. Na 2 pogingen is hij daar dan!! 5-3. Het publiek gaat uit zijn dak!

Helaas komt er aan de kant van Staphorst nog een doelpunt vanuit een corner, 5-4. Gelukkig fluit de scheidsrechter niet veel later af. Wat was dit een spannende wedstrijd om te zien, top gevoetbald jongens en meiden, ga zo door!!

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams