Nieuws

Pech krijg je bij een negatieve instelling, geluk bij een positieve

Auteur: Nico Guchelaar.

Maandag 8 februari | Dat was de slogan voor vandaag in de oefenwedstrijd tegen de vrouwen van Staphorst. Om 12 uur was de aftrap op veld 3. Anna en Sara die vanaf het begin weer van de partij waren. Door blessures zijn ze lang uit de running geweest mooi dat ze nu weer minuten konden maken.

Het ging mooi gelijk op, soms met mooie combinaties en soms slordig. Bij zo'n mooie combinatie zorgde Miranda op aangeven van Anne Mieke voor de 1-1, want even daarvoor was het nog 0-1 door een snelle counter van Staphorst. Het spel werd heel veel over links gespeeld en daardoor ontstond ook de 2-1 door goed doorgaan van Anne Mieke. Door onze aanvalsdrift zijn er soms teveel mensen voor de bal en dus ook weer door een snelle uitbraak van Staphorst bracht de 2-2 op het scoringsbord. Dat was ook de ruststand.

Julia nam de plek in van Hanneke. In de 2e helft zijn we niet meer in de problemen geweest we maakten het soms onszelf moeilijk door niet de combinatie te zoeken en teveel de lange bal te spelen en de ruimte aan de rechter kant werd te weinig benut. De 3-2 van Anne Mieke en 4-2 van Jacqueline waren het gevolg van een veel betere conditie dan de Staphorster vrouwen. Conclusie: nuttige oefenwedstrijd met een mooie tegenstander. Marith nog bedankt voor het meespelen.

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams