Nieuws

PARTYPUB SPELER VAN HET SEIZOEN 2015/2016: HENRICO ABMA!

Auteur: Remco Lachenal.

Dinsdag 21 juni | ​​In lijn met vorig seizoen zijn gedurende het afgelopen jaar wekelijks een viertal willekeurige DESZ-supporters gevraagd om de prestaties van de spelers van het eerste elftal te beoordelen. Scores mochten uiteenlopen van een 4 tot een 9. Na de wedstrijden werden vervolgens de totalen opgeteld, waarna de Partypub Man of the Match bekend werd gemaakt. Nu het seizoen ten einde is, resulteert een optelsom van de wedstrijdtotalen in de bekendmaking van de Partypub Speler van het Seizoen 2015/2016: Henrico Abma!

Een stabiel seizoen heeft ervoor gezorgd dat Henrico deze prestigieuze prijs in de wacht heeft gesleept. Tijdens het teamuitje van afgelopen weekend ontving de doelman de wisselbeker en een aantal PP-munten. Henrico is hiermee de opvolger van Robbert Elken, die de titel vorig jaar in ontvangst nam.

Eindstand:
1. Henrico Abma
2. Danny Moorman
3. Gerjan Konterman

Wat is De Partypub?
De Partypub is onderdeel van Horecacentrum De Albatros, welke sinds jaar en dag te vinden is aan de Stationsweg 8, direct aan de provinciale weg. Voor velen stond De Partypub beter bekend als 'Riverside' of, nog langer geleden, 'Havenzicht'. Sinds enkele jaren is De Partypub, doorgaans afgekort tot PP, echter een begrip geworden in de regio. Op zowel de zaterdagavond kan de Pub rekenen op een breed publiek en staan er meer dan regelmatig verschillende bekende artiesten op het programma. Voor meer informatie over De Partypub en de Albatros, zie http://www.dealbatroszwartsluis.nl/.

Twitter: https://twitter.com/Partypub8
Facebook: https://www.facebook.com/PartypubZwartsluis

Via deze weg willen we De Partypub en de DESZ-supporters bedanken voor hun bijdrage aan de verkiezing! Tot volgend seizoen!

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams