Nieuws

Koploper Staphorst F3 heeft het moeilijk tegen DESZ F3

Auteur: Henk Nieborg.

Dinsdag 6 oktober | Zaterdagmorgen 09:00 stonden de teams klaar voor de wedstrijd DESZ-Staphorst. Het was mooi voetbal weer en het was lekker druk langs de kant van het veld. Persoonlijk dacht ik dat Staphorst deze wedstrijd wel even zou winnen maar niets was minder waar.

DESZ schoot uit de startblokken en na 5 min was er de eerste kans voor Fabian ook wel Fabi door de trainers genoemd maar deze ging naast. Maar DESZ ging door en creƫerde nog meer kansen maar helaas deze gingen er niet in.

Na 12 min kreeg Staphorst zijn eerste kans maar de goed keepende Jan v W stopte de bal. Na 16 min werd het goede spel van DESZ toch beloont en werd de 1-0 gescoord door Desireeen hier word ze Desi genoemd(is wat makkelijker voor de leiders). Maar direct na de aftrap krijgt het wakker geschrokken Staphorst een kans maar deze word voor DESZ gelukkig gemist.

RUST

Na rust blijft het een gelijk opgaande strijd met kansen aan beide zijden maar gescoord word er niet. Zou het dan toch gaan gebeuren pakken we de eerste 3 punten of. Het voetbal is goed te noemen je kunt zien waar de trainers Pieteren Marcel op hameren met de training en Klaas neemt dit op zaterdag ook mee. Maar dan een paar min voor tijd word Staphorst sterker en valt de 1-1.

Jammer, dan maar een puntje dat is ook goed. Maar helaas een kans voor Staphorstword door Luka verwerkt tot een corner. Deze word genomen en volgens mij met de handen voor de voeten van een speler gelegd en deze tikt hem binnen 1-2. Maar DESZ geeft zich niet gewonnen en gaat op zoek naar de gelijkmaker maar ja de tijd is op en de scheids fluit af. JAMMER, JAMMER, JAMMER. Als er kans op punten waren geweest dan was het vandaag wel maar helaas.

Jan, Luka, Desiree, Jay, Diaz, Jack, Sylvan, Cas, Fabian, allemaal heel goed gespeeld en de punten komen dit seizoen wel.

Een voetbalvader die genoten heeft.

P.S. Wie het nog terug wil zien kan het op YouTube bekijken onder DESZ F3 - Staphorst F3.

Advertentie

Bert Leistra Makelaardij Hasselt
clubsponsor Bert Leistra Makelaardij Hasselt
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams