Giethoorn D2 te sterk voor DESZ D3

Auteur: Roel Timmerman.

Dinsdag 6 oktober | Mooi weertje, al was het nog wel wat fris om langs de lijn te staan. Omdat Giethoorn ook rood met witte shirts heeft moest DESZ mooie groene polo`s aan.

Giethoorn ging direct in de aanval en binnen 5 minuten was het 0-1. Jarno en Joost deden een mooie aanval maar nee, net naast! Hierna gingen ze allemaal weer de andere kant op (niet de goede) en het was maar zo 0-2 en ook 0-3. Vlak voor rust bijna nog een, maar die ging erover! Rust.

Even wat peptalk in de rust door de coaches en DESZ begon met frisse moed aan de tweede helft. Gelijk in de aanval maar ai, Sander werd onderuit gehaald... Gewoon doorgespeeld en daar diende zich het volgende doelpunt aan, 0-4. Een schitterend schot van Nick op het doel. Jammer, die ging er niet in. En vanuit het niets leek wel, was het opeens 5-0 en dat was dan ook de eindstand. Iedereen toonde goede inzet hoor, daar lag het niet aan maar op een of andere manier ging het wat moeizaam.