Nieuws

UPDATE: Geslaagd schoolvoetbal toernooi

Auteur: Organisatie schoolvoetbal.

Donderdag 23 juni | Zes tot negen juni stond weer in het teken van het jaarlijkse schoolvoetbal toernooi op het sportpark de Cingellanden te Zwartsluis.

Op de velden van DESZ werd er door 36 teams gestreden dat het een lieve lust was. Maar liefst 223 spelers van de scholen uit Zwartsluis bestreden deze editie het strijdtoneel. De opa's, oma's, vaders, moeders, broers en zussen waren weer in vele getale gekomen om te kijken naar de spelers en deze natuurlijk ook aan te moedigen.

Op maandag werd er afgetrapt door de groepen 1 tot en met 5. Dinsdag was het de beurt aan de groepen 6-8. Waarna op woensdag en donderdag het tijd was voor de finalerondes in de verschillende poules. De prijsuitreiking werd op woensdag verzorgd door Rita Montizaan van de Aremberg en donderdag werd het eremetaal uitgereikt door Aart Holtman, met zijn assistente uit Genemuiden Erika ter Molen.

Na afloop werd elke deelnemer(ster) voorzien van een ijsje en kregen ze een rugzak met bidon en een lekker versnapering als aandenken.

Elk jaar is het wederom een gepuzzel om het schema rond te krijgen en onze dank gaat dan ook uit naar de vele vrijwilligers die het event elk jaar weer mogelijk maken. Zonder leiding voor de teams, scheidsrechters, koffiedames, etc. is het niet mogelijk om dit tot een goed einde te brengen. Dus nogmaals top dat jullie ons willen helpen om dit elk jaar weer tot een succes te maken!

Update 23-6-2016: hierbij ook het filmpje van het Schoolvoetbal 2016!


Foto's Henk Kuik

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams