Gelijkspel voor DESZ JO15-1

Auteur: Olaf Nieborg. Foto's: 72

Vrijdag 21 oktober | ​Op zaterdag 15 oktober stond de wedstrijd DESZ JO15-1 tegen MSC JO15-2 op het programma.

De wedstrijd begon en het leek wel of DESZ nog niet helemaal wakker was, de inzet was niet goed er werd veel balverlies geleden en daar wist MSC wel raad mee en scoorde na 3 minuten al de 1-0. Toen kwam DESZ een beetje in de wedstrijd en kreeg wat kansen maar het was net niet genoeg voor een doelpunt. Na wat gelummel achterin kwam MSC met een afstandsschot op 2-0.

Rust

Na een goeie preek van de trainers kwam DESZ na rust uit de startblokken en scoorde Riekelt de 2-1. MSC was het een beetje kwijt en liet DESZ steeds meer terugkomen in de wedstrijd. Toen kwam er een lange bal vanuit de achterhoede van MSC en kwam bij de 16 van DESZ, Aron kwam uit en buiten de 16 sloeg hij de bal weg met zijn handen maar de scheidsrechter gaf alleen een vrije bal en geen kaart. Toen dat gebeurd was scoorde MSC maar buitenspel. Toen mocht DESZ nog 1 keer aanvallen en deed dat met succes Janiek werd weggestuurd en scoorde 2-2. Toen floot de scheidsrechter af en was DESZ blij. 29 oktober de wedstrijd in Rouveen hopen op 3 punten.

Foto's: Henk Kuik