Gelijkspel DESZ F1!

Auteur: Karin Boerhof.

Zaterdag 30 april | ​In plaats van onze trainingsavond stond op 25 april de belangrijkste wedstrijd tegen Wolvega F1 gepland. Na de aftrap gaan de boys gelijk fel van start. Via de binnenkant van de paal scoort Huub een mooie goal al na een paar minuten. Even later is Hugo attent als de keeper van de gasten de bal niet onder controle krijgt. Een koud kunstje voor Hugo en het is 2-0.

Wolvega komt terug, een hoge vrije trap gaat via de onderkant lat achter Sem het doel in 2-1. Na een goede preek van de leiders, gaan onze jongens vol goede moed de 2e helft in. Een super-goal van Milan zorgt voor 3-1. Nu speelt de tegenstander alles of niets. Waarna kort de 3-2 valt. Daarna moet Sem B nog enkele reddingen doen. Na opnieuw een schot op doel, kan de tegenstander afronden 3-3.

Hierna gaat DESZ weer naar voren er is nog niets verloren het kan nog.... Ondanks enkele kansjes lukt het het Sem niet om de winnende goal te scoren. Het blijft spannend tot de laatste minuut maar de stand blijft 3-3. Op naar de volgende topper Alcides a.s. zaterdag.