Nieuws

Geen punten voor DESZ E2 in Genemuiden

Bekijk alle foto's!
Auteur: Diana Riesebosch-Kok. Foto's: 15

Dinsdag 21 april | We vertrekken om 9.10 uur naar Genemuiden waar we om 10.00 uur de strijd aangaan met de plaatselijke E2. We hebben een beetje pech dat we niet helemaal compleet waren, Tim en Ruben waren met club kamp. Maar we hadden een paar goede vervangers, Huub en Leander bedankt voor het mee doen jongens.

Het is 10.00 uur de scheids laat de wedstrijd beginnen, het is een echte derby het gaat hard tegen hard.

In de 5e min krijgt Jelmer een goede kans maar mist het doel op een haartje. Het gaat aardig gelijk op, het lijkt dat Genemuiden ietsje feller wordt. Leander werkt de bal over onze achterlijn dus hoekschop voor Genemuiden, gelukkig ging de bal hard voor het doel langs en niemand kon daarbij. In de 10e min krijgt Jelmer nog een kansje maar helaas zijn werklust werd niet beloond met een doelpunt. In de 11e min is het dan toch raak, Lars maakt een foutje en wordt genadig afgestraft door Genemuiden 1-0, in de 18e min is 2-0. DESZ wankelt een beetje dan krijgt Huub de bal voor zijn voeten en maakt er knap 2-1 van in de 19e min. De spanning stijgt vooral bij de meegereisde supporters.

Het is rust, stand 2-1 voor Genemuiden.

10.33 uur we beginnen aan de 2e helft. Het spel golft op en neer. De supporters worden steeds agressiever ipv de spelers. Jarno (de trainer) werd door de scheids achter de lijn gestuurd. De scheidsrechter wordt steeds partijdiger en soms zelfs gemeen. De bal komt voor het doel, niemand die hem weg trapt, Genemuiden maakt er 3-1 van in de 46e min. In de 48e min wordt het 4-1. In de 49e min speelt Tiemen knap de keeper uit en maakt er 4-2 van. De scheids maakt er een zooitje van, elke keer als wij in de aanval waren floot hij af omdat er zogenaamd een blessure was bij een speler van Genemuiden. Dan krijgt DESZ in de laatste minuut de 5-2 tegen .In de blessuretijd schiet Demi de bal op het doel maar helaas werd gestopt.

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams