Nieuws

​Feest en mijlpaal voor clubgrensrechter Jan Elfring

Auteur: Het bestuur.

Dinsdag 3 mei | Alles valt deze week samen voor Jan Elfring. Komende zaterdag (7 mei, red.) is hij in de uitwedstrijd van DESZ-1 tegen Noordscheschut precies 20 jaar grensrechter bij het eerste elftal van DESZ. Op deze dag wordt hij eveneens 50 jaar en begin dit jaar was hij daarnaast ook nog eens 25 jaar getrouwd met zijn vrouw Annet.

Over "zijn" vereniging DESZ vertelt hij het volgende; "We zijn in al die twintig jaar één keer kampioen geworden, twee keer gepromoveerd, maar helaas ook weer drie keer gedegradeerd. Ik heb mooie momenten meegemaakt, maar ook minder leuke ervaringen in mijn rol als grensrechter. De laatste vijf jaar zijn we als club ontzettend gegroeid. Het is waardevol om te zien dat we veel jeugdleden hebben, die elke week veel plezier hebben en die ook nog eens op een goed niveau spelen!".

Hoelang Jan nog verbonden blijft aan DESZ-1 als grensrechter?………."ik heb de ambitie om uiteindelijk toch 25 jaar grensrechter van DESZ-1 te willen zijn. Ik ben een clubman en dat zal ik altijd blijven!".

Foto: Henk Kuik

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams