Nieuws

​F3 Kampioen betekent workshop graffiti doen!

Bekijk alle foto's!
Auteur: Renate Volken. Foto's: 16

Maandag 27 juni | Vanwege het kampioenschap van DESZ F3, was het team uitgenodigd door René en Yvette de Boer, van Windforce 10, om bij hen in de loods een workshop graffiti te komen spuiten.

Op woensdagmiddag 22 juni vertrokken we sportief met zn allen op de fiets richting Oppen Swolle 19. Het was heerlijk weer, en in vol tempo vlogen de kids langs de dijk. Binnen 20 minuten waren we gearriveerd. Daar werden we verwelkomd door Marjolein, die de dolenthousiaste jongens en meisje wegwijs maakte op t erf. Aan het gekwebbel en gelach te horen, had iedereen het flink naar z'n zin. De kinderen werden goed verwend, want aan spekkies en ranja geen gebrek.

Na een warm welkom, vertelde René over het ontstaan van het graffiti spuiten. Ze waren allemaal erg onder de indruk van de hoogte van de bekeuringen die werden genoemd. Op tafel lagen de spulletjes al klaar, om de eerste schetsen op papier te zetten. Mooie creaties werden op papier gezet. Het duurde dan ook maar even totdat ze klaar waren voor het grote werk. Brillen hadden ze al opgezet tijdens het tekenen, dus moesten ze alleen nog in de overals worden gehesen.

In een fel groene colonne liepen ze richting loods waar de platen op ze stonden te wachten. Na een korte uitleg mochten ze hun creatieve talenten laten zien. Het geluid van schuddende spuitbussen overstemde al gauw het geroezemoes. Aangezien het toch best lastig is om de spuitbus onder controle te hebben, mochten ze eerst oefenen op het zetten van dunne en dikke strepen. Prachtige kleuren en vormen van sjablonen vulden de platen. Unieke kunstwerken werden er geproduceerd door deze toppertjes. Enorm veel plezier hadden ze in hun eigengemaakte werk. Iedereen heeft een ontzettend leuke middag gehad waarin ieder zijn eigen creatieve kant heeft kunnen laten zien. René en Yvette hartstikke bedankt voor deze artistieke ervaring!

Op de bijgevoege foto's kan je het hele proces voorbij zien komen. Het is een absolute aanrader om deze workshop te ondernemen. Voor alle leeftijden is het een leuke uitdaging om te doen. Voor meer informatie over de workshop;

Windforce10
Oppen Swolle 19
8325 PE Vollenhove
06-12401314 / info@windforce10.nl

Renate Volken

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams