Nieuws

Even voorstellen: Emilie Wind

Bekijk alle foto's!
Auteur: Emilie Wind. Foto's: 12

Woensdag 18 november | Het zal niemand ontgaan zijn dat we ook dit seizoen een aantal nieuwe gezichten hebben mogen verwelkomen binnen DESZ. Om deze ´nieuwelingen´ aan de vereniging te introduceren stellen wij hen, net als voorgaand seizoen, een aantal vragen. De volgende in het kader van deze reeks: Emilie Wind!

Wat deed je voordat je naar DESZ kwam?
"Sinds het seizoen 2011 ben ik trainster. Ik ben bij s.v. V.E.N.O. MD1 begonnen en heb dit team begeleid tot uiteindelijk de MB1."

Waarom heb je voor DESZ gekozen?
"Eind vorige seizoen speelden we met s.v. V.E.N.O. MB1 tegen DESZ MB1. De voorgaande seizoenen kwamen we elkaar vaker tegen. Ik kwam voor en na de wedstrijd aan de praat met begeleiding van DESZ en die gaven aan nog opzoek te zijn naar een nieuwe trainster voor VR2. Ik was na een hele mooie periode bij s.v. V.E.N.O. toe aan een nieuwe uitdaging. Diezelfde dag ben ik nog door DESZ benaderd, waarna persoonlijke gesprekken volgden. Ik heb een zeer positief gevoel overgehouden aan de gesprekken wat mij heeft doen besluiten om deze nieuwe uitdaging aan te pakken."

Bevalt het je voorlopig bij DESZ?
"Tot op heden bevalt DESZ me uitstekend! DESZ is een zeer gemoedelijke club. Sinds de eerste dag voel ik me hier welkom. Dit komt voornamelijk door de betrokkenheid van veel mensen bij de club. Elke keer weer zie je dezelfde mensen op en langs het veld. Het samenDESZ gevoel lijkt in de gehele club te leven."

Hoe zie je DESZ VR2 het liefst voetballen?
"We willen graag verzorgd voetbal spelen met veel bewegende speelsters. Van achteruit opbouwen, het middenveld niet overslaan en dan via de flanken richting het doel. Met flitsende combinaties kansen te creƫren."

Wat verwacht jij voor aankomend seizoen m.b.t DESZ VR2?
"Voor de zeer jonge selectie die we hebben is het nog erg wennen in een senioren competitie. Vooral het vanuit de positie voetballen is nog een verbeterpunt, dit is ook iets wat veelvuldig terugkomt op de trainingen, ook dienen we meer rust aan de bal te krijgen. We hopen met de winterstop al op een acceptabel niveau te zijn. Hierdoor kunnen we deze competitie als stabiele middenmoter eindigen, daarna kan er verder gebouwd worden. Er zit namelijk nog genoeg rek in deze spelersgroep! "

Paspoort
Naam: Emilie Wind
Geboortedatum: 17 december 1986
Woonplaats: Vollenhove
Beroep: Assistent Financieel Advies Particulieren bij Rabobank
Burgerlijke staat: Vrijgezel
Kinderen: Geen

Foto's: Henk Kuik

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams