Eerste zege DESZ MD1 een feit

Auteur: Naomi Oosterkamp.

Woensdag 26 augustus | ​MD1 heeft nu 2 weken trainen gehad. We hadden heel veel zin om te voetballen en het weer was ook goed. Er waren ook veel moeders en vaders aan de kant om ons aan te moedigen. Om 9 uur begon de wedstrijd.

We begonnen meteen heel goed met overspelen en na ongeveer 2 minuten voetballen heeft Britt Schipper van DESZ MD1 gescoord: 1-0. In de 14de minuut scoort Lisanne Krabbe van DESZ MD1 de 2-0. Dan schiet schiet Britt Boerhof op de paal. Dan scoort Staphorst 2-1. Britt Boerhof geeft een mooie voorzet en Britt Schipper scoort de 3-1. Geanne valt en is geblesseerd.

In de 29ste minuut scoort Britt Schipper de 4-1. 2de helft maak Staphorst de 4-2. Mooie bal van Luciana die gespeeld word naar Lisanne, 5-2. Actie van Daniek en de 6-2 is een feit. Dan scoort Staphorst de 6-3. In de 26ste minuut van de 2de helft. Dan de 7-3 door Britt Schipper. Eindstand 7-3. 1ste winst is binnen.