DESZ VR1 wint derde competitie wedstrijd

Auteur: Rita Plette.

Zondag 25 september | Afgelopen zaterdag speelde DESZ VR1 hun derde competitie wedstrijd tegen Heerenveense Boys VR2. DESZ speelde thuis, en de vrouwen hadden er vertrouwen in.

DESZ speelde onrustig en schoot alle ballen naar voren. Na een aantal kansen werd het 1-0 voor DESZ door een goal van Annemieke Slurink. Toen gingen de dames de rust in. Na de rust kwam er al wat meer rust in het spel. En DESZ had nog steeds de overhand. Toch werden de Heerenveense Boys steeds wat sterker, en creƫerden nog een aantal kansen. Ook DESZ creƫerde nog kansen, maar aan beide kanten vielen er geen goals. Later in de tweede helft werd het 2-0 voor DESZ door een goal van Miranda van Es. In de laatste 10 minuten wisten de Heerenveense Boys de 2-1 maken. Eindstand 2-1.

Aankomende zaterdag speelt DESZ uit tegen Steenwijkerwold VR1. Aftrap: 14.00 uur.