DESZ VR1 speelt in 2 wedstrijden gelijk tegen IJVV VR1

Auteur: Meike Bakker. Foto's: 28

Maandag 20 april | ​Zaterdag 28 maart 2015 en dinsdagavond 14 april 2015 speelden we thuis tegen IJVV VR1

Van zaterdag 28 maart 2015 is mij niet zoveel bij gebleven. Ik weet niet eens meer wat de stand in de rust was. Gelijk? Achter? Voor? Ik heb geen idee. Ik weet wat de stand was toen de wedstrijd gestaakt werd; 2 – 1 voor. Wie de 2 – 1 maakte weet ik ook nog wel; Maike Kats. Na het scoren van de 2 – 1 kwamen we beter in het spel en hadden we de overhand. Helaas werd de wedstrijd gestaakt. Met nog 25 minuten te spelen kwam een speelster van IJVV in aanraking met het harde schot van Miranda. Ze moest helaas met de ambulance opgehaald worden. Er werd besloten om de wedstrijd te staken en deze op een later tijdstip uit te spelen.

Het uitspelen van deze wedstrijd gebeurde op dinsdagavond 14 april 2015 om half 8. Om half 8 stonden we klaar om de drie punten binnen te halen. Helaas liep dit iets anders. Al snel kwamen IJVV, die vol op de aanval speelde, op 2 – 2. Snel daarna kwamen we op 3 – 2 door een doelpunt van Patricia van Zanten. Een prachtige corner van Anne Mieke Slurink werd door Patricia in het net gewerkt. Het spel ging op en neer, waarbij DESZ veel kansen creëerde maar deze er allemaal net niet in gingen. Zoals als vaker gebeurt, viel die wel aan de andere kant. Een paar minuten voor tijd maakt IJVV gelijk.

Ondanks het feit dat wij gelijk gespeeld hebben, voelde het voor de dames van DESZ als een verloren wedstrijd.