DESZ F6 wederom succesvol

Auteur: Petra Schraa.

Maandag 30 maart | Zaterdagmorgen 28 maart om 9.00 uur stond DESZ F6 tegenover de koploper Rouveen SC F3. Het belooft een spannende wedstrijd te worden! Rouveen staat wel bovenaan, maar alleen op doelpunten voor!

Rouveen trapt af en de wedstrijd kan beginnen. Cas scoort bijna in de 4e minuut. Dat geeft goede moed! Helaas is het Rouveen die het eerste doelpunt maakt deze ochtend… En ineens zijn de jongens wakker! Kort na het doelpunt van Rouveen krijgt Bram een mooie kans om te scoren en is het Fabian die de gelijkmaker maakt. En een paar minuten later komt DESZ op voorsprong door een mooi doelpunt van Jay!

Er wordt goed overgespeeld en (mee) verdedigd. Er is steeds meer samenspel te zien. Vlak voor rust komt ook de 3-1 van Jay. Coen mag nog een corner nemen waardoor Fabian een kans krijgt om te scoren.

In de tweede helft krijgt F6 nog een doelpunt tegen van Rouveen in de 28e minuut. Het is 3-2. Niet veel later krijgt Rouveen nog een kans, maar keeper Senna houdt de bal prima uit het doel. Ook Cas verdedigt prima mee. Hij is Rouveen steeds te snel af! Jayden schiet nog een prachtige bal in het doel in de 38e minuut: 4-2. Bram weet in de 39e minuut de stand zelfs nog op 5-2 te brengen! Een prachtige eindstand waardoor DESZ F6 nu bovenaan staat!!

Guido, Marijn, Jay, Jayden, Coen, Bram, Cas, Senna en Fabian hebben een topwedstrijd gespeeld.