DESZ F6 eerste keer zonder punten naar huis

Auteur: Marijn van Dijk.

Donderdag 23 april | Zaterdag 18 april. Vandaag spelen we uit tegen Olde Veste'54 F9.We zijn compleet; Marijn, Jayden, Jay, Coen, Bram, Fabian, Cas, Guido en Senna staat op doel. Om 11:05 wordt er gefloten voor de start van de wedstrijd.

1e helft

We beginnen goed met een mooi doelpunt van Coen in de 5e minuut. in diezelfde minuut scoort ook Olde Veste en is de stand alweer 1-1. Twee minuten later heeft Jayden een mooie kans, maar helaas komt de bal tegen de paal. Beide teams krijgen zo een paar kansen, maar die worden door de keepers tegenhouden.Dan komt Cas in actie en maakt de 1-2. Even later geeft Cas de bal voor op Fabian, maar helaas gaat de bal net naast... Olde Veste probeert het ook nog eens, maar gelukkig weet Senna de bal net uit het doel te houden.Een paar minuten voor de rust weet Olde Veste toch nog te scoren en is de stand 2-2. Beide teams zijn redelijk gelijkwaardig, maar is het is zeker niet de beste wedstrijd voor DESZ, het is hard werken vandaag. De leiders staan dan ook letterlijk bijna midden op het veld om te proberen het beste uit de spelers te halen. Helaas weet Olde Veste net voor de rust de stand nog op 3-2 te zetten.

2e helft

Deze helft speelt DESZ wat minder en het voetbalspel verloopt moeizaam. Ze hebben wel 2 kansen, maar kunnen deze niet omzetten in doelpunten. Olde Veste weet in de 38e en 39e minuut weer te scoren. Het staat nu 5-2. Gelukkig maakt Cas nog een mooi doelpunt in de laatste minuut! De scheids fluit de wedstrijd af en de eindstand komt daar mee op 5-Met teleurgestelde koppies verlaten we het veld.

Zaterdag 25 april spelen we thuis tegen Ruinerwold F6, succes jongens!