DESZ F4 wint van Willemsoord F1!

Auteur: Dick Bijlsma.

Vrijdag 29 april | ​Hehe het is eindelijk weer zaterdag dusssss voetbaldag. We hebben er allemaal weer erg veel zin in ook al is het best wel fris. Als onze scheidsrechter aan komt lopen beginnen we gelijk en dan blijkt dat we nog wel even op gang moeten komen want het loopt nog niet zo lekker. Maar na een paar schoten op de goal waarbij de keeper van Willemsoord elke x in de weg stond wist Jari het net toch te krullen met een prachtig Schot 1-0.

En nu vol gas door allemaal kom op. Maar dat blijkt toch niet zo makkelijk te gaan want Willemsoord staat goed te verdedigen en komt er soms wel heel gevaarlijk door. Maar Senna en Vera kunnen gelukkig ook heel goed verdedigen en komen ze er toch door dan grijpt Declan de bal wel voor de lijn weg. Het is nog even spannend maar dan fluit de scheidsrechter en is het rust.

Na het tactische overleg mogen ze weer verder voetballen maar echt lekker wil het maar niet lopen en plots hebben we ook nog een penalty tegen.grrrrr zo erg was die overtredingen niet scheids. Maar declan Let goed op en........ yessssss onze penalty killer houd de bal tegen met een hele mooie redding. Het spel gaat snel weer verder en Willemsoord loopt nog behoorlijk te balen van de gemiste strafschop en daar probeert Marijn goed gebruik van te maken maar helaas hij mist net.

Eindelijk beginnen we beter te spelen en krijgen we ook meer kansen wat resulteert in een mooie voorzet die Jari keihard hoog door de lucht achter de keeper schiet. Hoppa 2 - 0. Dit geeft toch iets meer rust in de laatste paar minuten van de wedstrijd Die we rustig uitspelen.

Jullie hebben weer goed gevoetbald tot volgende week.