Nieuws

DESZ F4 sluit het seizoen zonnig af!

Bekijk alle foto's!
Auteur: Tom Kisjes. Foto's: 14

Maandag 15 juni | Afgelopen vrijdag 12 Juni hadden wij het eindfeest met de F4. Het seizoen begon een beetje rommelig, af en toe 1x in de week trainen, af en toe 2x in de week trainen was geen fijn begin van het seizoen. De afsluiting daarin tegen was super, mooi weer erbij en met gezellige mensen het seizoen goed afgesloten.

Om 16:00 stond bijna iedereen in de bikini of in de zwembroek bij onze leider Lucas achter het huis. Alle spelers die er waren werden al met een mooi spandoek ontvangen, DESZ F4 kampioen! Hier en daar wat mooie rood witte shirtjes voor bij zien komen met ook daar weer die mooie tekst op. Niet veel later gingen alle shirtjes uit en sprongen in het heerlijke water, eerst even "de vis uit het water kijken" maar al snel lagen alle jongens en meisjes in het water.

Wat volgde was een bootreisje naar het grote gat, familie Kuiken had een mooie boot met daarachter een band & touw wat de kinderen natuurlijk geweldig vonden. Vervolgens kwamen wij aan bij het grote gat, sprongen het water in. Maar het zwemmen was maar even van korte duur want er stond natuurlijk nog een klein voetbalwedstrijdje op het programma. Gemixt team, met 30 graden voetballen. Zwetende kinderen, teennagels die dubbel gingen, af en toe een kuil in de grond maar wat maakt het uit.. het plezier straalde ervan af J! Na het voetballen konden wij nog even een bommetje maken in het water bij het grote gat. Ongeveer 10 minuutjes later gooiden wij de trossen weer los om onze koers weer voort te zetten. Iedereen hing weer aan het touw of zat op de band. Erg leuk.

Om 18;00 kon de barbecue aan, wat hadden ze een trek na een middag intensief zwemmen. Ze wisten van gekheid niet wat ze moesten doen… eten.. zwemmen.. voetballen.. kanoën.. noem het maar op. Wat een feest. De middag die vloog voorbij, tijd vliegt als je het naar je zin hebt. Na het eten allemaal natuurlijk nog weer even in het water want dat was goed te doen. Inmiddels kwamen alle ouders binnen lopen met een geschenkje voor de trainers/leider. Een fotoboekje met op de voorkant de kampioensfoto. De trainers hadden een soort gelijk presentje gekocht, een fotolijstje met ook daarin de kampioensfoto. Die zal zeker een mooi plekje krijgen.

Namens de F4 willen wij de sponsors bedanken voor hun bijdrage dit jaar. Het was een leerzaam jaar voor alle kinderen met veel lol en natuurlijk met kers op de taart het kampioenschap. Ook willen wij de ouders bedanken voor het support van dit jaar! Ronny, Lucas, Maike en Tom, enorm bedankt voor jullie inzet dit jaar. De jongens en meisjes zijn 2x in de week met veel plezier naar de trainingen gegaan, bedankt daarvoor.

Namens de trainers van F4 bedanken wij natuurlijk ook alle spelers van dit kampioenenteam. Wij vonden het erg leuk om jullie te trainen. Wij zijn ook erg trots dat jullie grote stappen hebben gemaakt en dat wij kampioen zijn geworden. Wij wensen jullie veel succes het nieuwe voetbaljaar en als jullie net zo goed je best doen als dit jaar.. misschien dat er dan volgend jaar ook wel weer een mooie beker op je nachtkastje staat!

Wessel, Roselieke, Anouk F, Ryan, Meike, Anouk v W, Bram, Boaz, Vera, Cas, Rick.

Ronny, Maike, Lucas en Tom.

Trotse Trainer DESZ F4!

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams