Nieuws

DESZ F4 pakt een punt in het verre Zandhuizen (30 april)

Bekijk alle foto's!
Auteur: Daniette Kisjes. Foto's: 3

Dinsdag 24 mei | Op een frisse maar zonnige ochtend vertrekken we om 9.00 uur richting Zandhuizen waar we om 10.15 uur zullen beginnen met de wedstrijd. We hebben er allemaal weer veel zin. Oscar gaat dit keer mee om het team te versterken. Van harte welkom Oscar. Als iedereen op het veld staat zien we dat beide teams gekleed zijn in rode shirts. Dit wordt uiteindelijk opgelost door de spelers van de thuisclub te laten spelen met gele hesjes aan.

We beginnen erg fanatiek aan de wedstrijd. Bram speelt direct een goede bal op Meike en zij geeft gelijk een prachtig schot op de goal, maar jammer genoeg net mis. Vervolgens neemt een tegenspeler de bal mee en loopt door naar ons doel, waar Thijs de bal prachtig stopt. Dan gaat DESZ F4 opnieuw in de aanval; Jari neemt de bal aan, schopt deze door naar Bram en Bram schiet de bal naar Meike, die vandaag erg op dreef is, zij schiet net naast het doel. Van beide kanten wordt veel de aanval opgezocht. Het is erg spannend, maar het leidt nog niet tot doelpunten.

Ruststand: 0 – 0.

De tweede helft begint iedereen weer met volle moed. De eerste aanval komt van Zandhuizen, via een paar tikjes komt er een schot op het doel, maar Thijs stopt de bal. Ingooi van Aeron. De bal komt terecht bij Vera, Vera schiet de bal naar Oscar en Oscar schiet de bal vervolgens naar Marijn, die de bal schopt naar Jari. Jari heeft een kans om op het doel te schieten, maar dat mislukt net.

Dan op nieuw een aanval van Zandhuizen, eerst wordt de bal nog goed verdedigt door Senna. Daarna nog een poging van Zandhuizen; deze leidt tot een doelpunt. Achter met 1 – 0. Maar we zijn bikkels en gaan natuurlijk door tot het eind. Meike krijgt nog een aantal kansen, we kunnen de bal wel in het doel kijken, maar het lukt helaas niet. Vlak voor het eindsignaal krijgt Jari nog een kans en hij tikt de bal binnen. Gelukkig!!

Eindstand: 1 - 1.

Op naar de volgende wedstrijd en nog steeds in de race voor het kampioenschap.

Advertentie

Active Creations Zwartsluis
websitesponsor Active Creations Zwartsluis
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams