DESZ F4 neemt drie punten mee uit Oldeholtpade

Auteur: Een moeder.

Maandag 30 maart | Na koffietijd verzamelen de spelers van F4 met hun toeschouwers zich voor de kantine. De reis gaat naar Oldeholtpade. Voordat we het terrein afkunnen moeten we even geduld hebben. Vandaag is ook de dag dat de Omloop van Noord-West Overijssel (wielerronde) plaatsvindt. We moeten even wachten totdat de renners voorbij zijn. Een beetje verlaat rijden m.b.v. de tomtom richting Oldeholtpade.

Na een half uur rijden zijn we gearriveerd. Op de parkeerplaats treffen we een tegenspeler. Al net zo enthousiast als ons. Vlug zoeken we de kleedkamer op om ons wedstrijdshirt aan te trekken. Daar staat de leider van Oldeholtpade F2 op ons te wachten. We worden begroet met de woorden: "Daar is het gevreesde DESZ". We hebben er zin in.

De meegereisde ouders c.q. fans halen koffie en zoeken een goede plek om de wedstrijd te kunnen bekijken. De spelers kunnen nog een poosje inspelen om het veld te leren kennen. Als de scheids zover is kan de wedstrijd beginnen. Bram begint op goal. Vandaag is er 1 wissel. Het begin van de wedstrijd wordt er goed overgespeeld maar de bal gaat vaker naast, vooral aan de rechterkant, dan erin. Toch weet Anouk F na een kwartier het eerste punt te scoren. De kop is er af want een paar minuten later laat Wessel de bal mooi over de lijn rollen. 0-2. Vlak voor rust Rick knalt een mooie boogbal hoog in de linkerhoek. Onze keeper heeft de bal niet van dichtbij gezien. Zelfs niet aangeraakt.

In de rust ruilen Bram en Cas van shirt. Na de aftrap door Oldeholtpade krijgt Bram de bal en maakt 0-4. Nog geen 2 minuten later schiet Boaz de 0-5 binnen en binnen de minuut 0-6 door Bram. In de tweede helft heeft keeper Cas 1 doeltrap mogen doen terwijl de keeper van Oldeholtpade veel werk heeft. Nu krijgen een aantal van zijn spelers een beetje ruzie om de bal en …. hij rolt zo de goal binnen. Cadeautje voor DESZ F4. 0-7. Ze hebben er zin en maken er een mooie pot van om naar te kijken. Spelen veel over en zoeken keer op keer het doel op. Bram zet de eindstand van deze wedstrijd op 0-8! Goed gedaan jongens en meisjes van F4!

Na het nemen van de gebruikelijke penalty's zoeken we de kleedkamers op en gaan de spelers heerlijk douchen om vervolgens met de volle 3 punten huiswaarts te gaan. Na 4 wedstrijden voeren ze competitie ongeslagen aan! TOPPERS!!