DESZ F4 houdt de punten in Zwartsluis

Auteur: Marijn van Dijk.

Donderdag 19 november | Afgelopen zaterdag speelden wij tegen de hekkensluiter van onze competitie, De Blesse F3. Hier een verslag van deze wedstrijd.

DESZ begon de wedstrijd direct aanvallend en het werd al snel 1-0 door een doelpunt van Hugo. Via aangeschoten hands kwam de bal van het middenveld in de voorhoede. De coach van de tegenpartij mopperde dat het toch hands was en waarom er niet afgefloten werd. ' we verliezen toch al alle wedstrijden met 10-0 of meer, dus daar hebben we de hulp van de scheidsrechter niet bij nodig. Maar goed het was een logische voorsprong en het werd al snel 2-0. Vlak voor rust bracht Bram ,die opdook in de spits, met een gestrekt been de stand op 3-0 .

In de rust gaf coach Dick aan dat er meer samen gespeeld moest worden. Aeron moest te vaak in z 'n eentje de gaten in de verdediging dichtlopen. In de tweede helft bleek DESZ toch veel sterker en werd de score regelmatig uitgebouwd naar 7-0. Twee keer Declan en Jari en Hugo scoorden. De keeper kwam nauwelijks in gevaar. Dus een goede uitslag voor deze jonge spelers en speelsters van DESZ F4.