Nieuws

DESZ F3 laat belangrijke punten liggen

Auteur: Marjan Rosloot.

Woensdag 4 mei | ​Zaterdag, 30 april stond de belangrijke wedstrijd tegen Oldemarkt op het programma, blijven de jongens en het meisje van F3 in de race voor het kampioenschap of haken we af.

Vol goede moed vertrokken we om 8 uur richting Oldemarkt. Na een goede start met een mooie voorzet van Fabian op Desiree, kreeg ze de bal net niet achter de keeper. Oldemarkt ging na de uittrap van de keeper in volle vaart richting de goal van Jan, waar deze al snel in touwen belande 1-0. Voordat we goed en wel van de schrik bekomen waren was het al 2-0. DESZ herpakte zich snel, wat een corner voor Desz opleverde, maar de bal werd snel veroverd door Oldemarkt en weer belande de bal via een mooie afstandsschot in de netten 3-0.

Maar DESZ gaf de strijd nog niet op en ging volop in de aanval, wat al snel resultaat opleverde een mooie goal van Cas 3-1. Daarna volgde nog wat kansen voor Dezs, wat uiteindelijk ervoor zorgde dat Jack scoorde na een mooie voorzet van Coen. Daarna volgde al snel de gelijkmaker door Sylvan 3-3.

Rust.

In de tweede helft zorgde het harde werken van Jay en Diaz en een paar mooie reddingen van Jan ervoor dat de mannen en vrouwen van Oldemarkt niet meer konden scoren. Helaas werd er geen penalty geven toen Cas voor de goal genadeloos onderuit werd gehaald. DESZ bleef de aanval zoeken, op naar de 3-4, maar na een aantal kansen bleef de uitslag steken op 3-3 na het laatste fluitsignaal.

Helaas voor de DESZ F3 heeft Olde veste F4 afgelopen zaterdag de winst wel gepakt en staan ze nu met 2 punten voorsprong aan kop.

Advertentie

Interfloor Tapijt & Vinyl
hoofdsponsor Interfloor Tapijt & Vinyl
Twitter
Blijf op de hoogte en volg ons via https://twitter.com/SVDESZ.
Fotoalbum
Bekijk alle fotoalbums >
  • Sinds 1946
  • 500 leden
  • 3D klasse
  • 24 teams